Άγριο ξύλο στον διαιτητή του τελικού δικηγορικών συλλόγων!

Το ξύλο της… αρκούδας έπεσε το βράδυ της Κυριακής (15/7) στην Κοζάνη, στον τελικό του πρωταθλήματος δικηγορικών συλλόγων με θύμα τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αιτία ήταν ο καταλογισμός ενός πέναλτι υπέρ της ομάδας του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα (2-1). Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Κοζανίτης ρέφερι της αναμέτρησης δέχθηκε επίθεση από ποδοσφαιριστές των ηττημένων αλλά και φιλάθλους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κοζάνης, Θόδωρο Τσιμεντερίδη, «δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε μεγαλύτερη ένταση αλλά ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση.

Έγινε ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, ακτινογραφίες και εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για ένα 24ωρο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα