Άγριος καβγάς Σκουρλέτη – Ανδρουλάκη

Με βαριές εκφράσεις αποχώρησε από το στούντιο ο γραμματέας

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή του Action 24, όπου ο πρώτος σε σταυρούς ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης έτρεψε σε… φυγή τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Σκουρλέτης εμφανώς εκνευρισμένος λόγω της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές και τις εκλογές για το Ευρωκοινοβουλιο, άρχισε να εκτοξεύει κατηγορίες περί διαφθοράς στελεχών του ΠαΣοΚ, αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος κλπ.

Ο κ. Ανδρουλάκης αντεπιτέθηκε με σφοδρότητα, επισήμανε ότι οι δύο γραμματείς επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια, βρίσκονται σήμερα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. εννοούσε την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση) και κάλεσε σε έντονο ύφος τον κ. Σκουρλέτη να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του και αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση λίγο πριν την λήξη της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης