Αγωνία στο… κατακόρυφο!

Μετά το Πάσχα αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη, τη στιγμή που ουδείς μπορεί να… προβλέψει με σιγουριά την επόμενη… μέρα στην ομάδα.

Άπαντες στους «κίτρινους» περιμένουν την απόφαση του Ειρηνοδικείου στην αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα, η οποία θα βγει μετά το Πάσχα. Έτσι, όλες οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά την σχετική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρει στο περιβάλλον του πως ετοιμάζει πλάνο επιβίωσης του συλλόγου στην Football League αναζητώντας χρηματοδότες, ενώ αναμένεται να παραθέσει και συνέντευξη Τύπου για να ανοίξει τα χαρτιά του.

Παράλληλα, παράγοντες του Άρη με επικεφαλής τους Παπαϊωάννου, Γράντα και Δασυγένη, εμφανίζονται έτοιμοι να… βγουν μπροστά, ωστόσο περιμένουν κι αυτοί με την σειρά τους την απόφαση του Ειρηνοδικείου, ούτως ώστε να… αποκαλύψουν τα σχέδιά τους.

Ακόμα, στάση αναμονής διατηρεί και η Κοινωνία Μελών Άρη. Οι επικεφαλής του Φορέα έχουν επαφές με επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά όλες οι εξελίξεις έχουν «παγώσει» προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης