Αιχμηρό σχόλιο Λούλη για τον Σπηλιωτόπουλο: «Χώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει κάνα μισθό»

Ο επικοινωνιολόγος και συγγραφέας, είπε χαρακτηριστικά για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «δεν ακούει γι' αυτό δεν θα έχει καμία τύχη»

Αρνητικά εκφράστηκε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο επικοινωνιολόγος και συγγραφέας Γιάννης Λούλης, παρά το γεγονός ότι οι δυό τους είχαν συνεργαστεί πολύ στενά το 2004 στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή και είχαν εισάγει την περιβόητη στρατηγική του «μεσαίου χώρου» στη ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στον Δημήτρη Δανίκα, στο Πρώτο Θέμα, ο Γιάννης Λούλης εκφράστηκε αρνητικά και για τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο είπε ότι δεν θα έχει καμία τύχη και «δεν ακούει», μεταξύ άλλων.

«Δεν ακούει. Εχει πάρει δίπλα του τον Σπηλιωτόπουλο που λέει ανοησίες. Είπε εκείνο το περιβόητο ότι «δεν χρειάζεται επικοινωνία ο Κασσελάκης γιατί είναι εξαιρετικός στην επικοινωνία από μόνος του». Κάνανε κάτι focus groups και τέτοια – τα κάνει ο συνεταίρος μου, εγώ δεν έχω ανακατευτεί. Του ’πα «Γιάννη μου, κάνε ό,τι θέλεις… Ο Γιάννης Δημάκης. Ηταν ο συνεταίρος μου όλα αυτά τα χρόνια στην Κύπρο. Του το ζήτησε ο Αρης, γιατί δεν έχει ιδέα απ’ αυτά. Και πήγε να τον βοηθήσει, αλλά τι να το κάνεις. Τις περισσότερες φορές δεν πήγαινε καν ο Κασσελάκης – και όταν πάει, απλά κάθεται και ακούει. Αφού πιστεύει ότι τα ξέρει όλα! Αυτό είναι το πρόβλημά του», είπε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Λούλης ανέφερε ότι του φάνηκε ενδιαφέρων τύπος και τον φώναξε στο γραφείο του. «Κατάλαβα ότι δεν θα με ακούει, ποτέ», είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε τον λόγο: «Γιατί έχει πάρα πολύ ισχυρό Εγώ! Και το Εγώ κάνω τη στρατηγική, Εγώ παίρνω τις αποφάσεις, Εγώ βγάζω τα μηνύματα. Εσείς κάνετε μια βοηθητική δουλειά. ΟΚ, θα μου κάνετε focus groups, καλά, καλά. Οταν όμως σου κάνει ο άλλος focus groups, θα σου πει «αυτό είναι το μήνυμα». Εχει μήνυμα».

Ο επικοινωνιολόγος ανέφερε επίσης ότι ο κ. Κασσελάκης είναι «συμπαθής μεν, αλλά τίποτα παραπάνω» και πρόσθεσε: Και το πιθανότερο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει στίγμα. Δεν αισθάνονται ότι έχει στίγμα. Είναι ωραίος, είναι συμπαθής, είναι star, όλα καλά, αλλά…», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον Δημήτρη Δανίκα ανέφερε πως «δεν τον εμπιστεύονται».

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο είπε: Ο Σπηλιωτόπουλος πήγε και είπε σε κάποιο κανάλι ότι είναι σύμβουλός του, κι εκείνος έγινε έξαλλος. Και βγήκε μετά ο Σπηλιωτόπουλος και είπε: «Εγώ δεν είμαι σύμβουλος, δεν έχει ανάγκη από σύμβουλο ο Κασσελάκης γιατί είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός. Εγώ είμαι αναλυτής». Τι θα πει αναλυτής, βρε;». Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος «δεν έχει καμία εμπειρία πάνω σε αυτό» και πρόσθεσε: «Τώρα πήγε και χώθηκε εκεί μέσα να πάρει κάνα μισθό, να τα μοιραστούν με τον Δημάκη. Εντάξει, ο συνεταίρος μου είναι, του είπα «κάνε ό,τι νομίζεις».

Ο κ. Λούλης στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης «δεν έχει κανένα χάρισμα», τον αποκάλεσε «κύριο Τίποτα» και πρόσθεσε ότι το αστέρι του είναι το ΠΑΣΟΚ, «το ΠΑΣΟΚ του έδωσε τα ποσοστά του».

Για τον πρωθυπουργό ο κ. Λούλης ανέφερε ότι «μόνο ο Μητσοτάκης μπορεί να χειριστεί τα πράγματα» και για το αν κινδυνεύει από το κόμμα του είπε: «Οχι, δεν κινδυνεύει, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Εδώ η λύση κάποια στιγμή -αν όμως μπορεί να γίνει στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς- είναι ένας άλλος Τσίπρας. Αλλά όχι ο Τσίπρας ο προηγούμενος. Με τον Τσίπρα είχα μια κουβέντα τριών ημερών, δεν καταλάβαινε. Του είχα πει ότι πάει για καταστροφή, ότι πρέπει να ταρακουνήσει τα πράγματα», είπε για τον πρώην πρωθυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου υπήρξε σύμβουλος στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα