Αϊτόρ: «Μια μέρα θα επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Αϊτόρ γεννήθηκε στη Βαρκελώνη (10/2/1996) και αυτό μάλλον θα ήταν αρκετό για να καταλάβεις ποιος ήταν ο προσανατολισμός του. Ο παιδικός του ποδοσφαιρικός ήρωας ήταν όμως ένας παίκτης της Ρεάλ, ο Γκούτι.

Όνειρό του ήταν πάντα να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Το υλοποίησε πολύ νωρίς. Στις 28 Οκτωβρίου 2015, έγινε η πρεμιέρα στην πρώτη ομάδα. Ο Λουίς Ενρίκε τον έβαλε ως αλλαγή του Καπτούμ στο 0-0 με τη Βιλανοβένσε, για το Copa del Rey. Στο δεύτερο παιχνίδι, στο Camp Nou έπαιξε και τα 90 λεπτά (στο 6-1 της ομάδας του). Έως τον Ιανουάριο του 2016, ήταν ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης ομάδας. Δηλαδή, συνέχισε να ξεχωρίζει. Μάλλον όχι στο βαθμό που θα ήθελαν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι καθώς ήταν μεταξύ των συμβολαίων που ‘έκοψαν’, για να βάλουν τα νέα -μεσούσης της περιόδου. Λίγες ώρες μετά, ήταν παίκτης της δεύτερης ομάδας της Βιγιαρεάλ.

Είχε γράψει και αποχαιρετιστήριο γράμμα στους φιλάθλους, που ήταν γεμάτο ‘συναίσθημα’. Δήλωνε δια βίου οπαδός της Μπαρτσελόνα και ευχαριστούσε όσους τον στήριξαν. Ολοκλήρωνε με το «ελπίζω πως μια μέρα, που δεν είναι πολύ μακριά, θα μπορέσω να επιστρέψω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα