Ακόμη και η show biz εναντίον του… Πο(πο)Λάκη!

Δεν είναι και λίγο να κάνεις κάθε μέρα και από έναν ακόμη να ασχολείται μαζί σου

Δεν είναι και λίγο να κάνεις κάθε μέρα και από έναν ακόμη να ασχολείται μαζί σου, έστω κι αν αυτό δεν είναι πάντα υπέρ σου. Άλλωστε, όπως λένε, «καλύτερα να ασχολούνται μαζί σου έστω και αρνητικά παρά να αδιαφορούν!».

Με γνώμονα αυτά τα μάλλον παράδοξα κριτήρια, τότε, ναι, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε την τιμητική του την εβδομάδα που μας πέρασε!

Διότι με την υπόθεση του καταναλωτικού δανείου του έστρεψε εναντίον του ακόμη και τις… πέτρες. Ανάμεσα στους πολλούς που εξοργίστηκαν από τη στάση του Χανιώτη πολιτικού συγκαταλέγεται και ο Λάκης Γαβαλάς που τον αποκάλεσε «Ποπο-λάκη»! «Φτάνει πια με τον Ποπο-Λάκη! Να τελειώσει αυτή η μαγκιά!» είπε ο γνωστός μόδιστρος και τη σκυτάλη πήρε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Πιο σκληρός ο εθνικός μας Νιόνιος είπε ότι «ο Πολάκης μού θυμίζει αρκουδιάρη!».

Το ότι ο Παύλος Πο(πο)λάκης το έχει παρακάνει με τη στάση του εντός και εκτός Βουλής είναι δεδομένο. Επίσης δεδομένο είναι ότι το όνομά του ακούγεται περισσότερο από όσο (πλέον) μπορούμε όλοι μας να αντέξουμε. Κι επειδή δεν πρόκειται για αντιπολιτευτικό μένος ή για προϊόν φαντασίας, ίσως θα πρέπει και ο ίδιος ο υφυπουργός να αναλογιστεί, έστω και την ύστατη ώρα, πώς τα κατάφερε και έστρεψε εναντίον του ακόμη και τον κόσμο που τα πολιτικά δεν είναι το… φόρτε τους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα