Ακριβά πλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας τις κατάρες στον Γιάννη Κάργα

Ακριβά πλήρωσε την επεισοδιακή του συμπεριφορά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αλέξης Κούγιας. Το αφεντικό της ΑΕΛ είχε κληθεί σε απολογία για «υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω» του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Κάργα, στο πρόσφατο  παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα play outs.

Για τις κατάρες στον Κάργα ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, που θα εκτίσει τη νέα σεζόν και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου και επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα