Άκυρα όλα τα εισιτήρια του αγώνα της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ

Με μόλις 200 θεατές στο “Τέχελνε Πόλε” θα γίνει το παιχνίδι της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ για το Conference League σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Εντός της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι ο Δικέφαλος δικαιούται να πάρει 10 (!) εισιτήρια, ενώ για τις ανάγκες της η UEFA θα έχει μόλις 62 εισιτήρια. Από πλευράς Σλόβαν θα μπουν στο γήπεδο 128 άτομα και οι αιτήσεις για αυτά τα εισιτήρια γίνονται από σήμερα και αφορούν άτομα που είχαν διαρκείας για την φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Σλόβαν αναφέρει:

“Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου και μια ανοιχτή επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα εισέλθει στο γήπεδο περιορισμένος αριθμός 200 θεατών.

Λυπούμαστε πολύ γιατί περιμέναμε με ανυπομονησία τον αγώνα της χρονιάς μαζί με τον κόσμο της ομάδας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δημιουργούσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα και θα ήσασταν ο 12ος παίκτης. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι σκληρή και με λύπη ανακοινώνουμε ότι όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για αυτόν τον αγώνα είναι άκυρα.

Μπορεί να υπάρχουν 200 θεατές στον αγώνα. Από αυτόν τον αριθμό, πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA. Πρέπει να διαθέσουμε δέκα εισιτήρια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 62 εισιτήρια για την UEFA.

Έχουμε λοιπόν 128 εισιτήρια που μπορούμε να προσφέρουμε στους θαυμαστές μας. Σήμερα στις 15:00 ξεκινάμε τη φόρμα εγγραφής για όσους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί πακέτα εισιτηρίων για όλη τη φάση των ομίλων. Σύμφωνα με το ισχύον διάταγμα, οι οπαδοί που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή που δεν έχουν περάσει περισσότερες από 180 ημέρες μετά την αντιμετώπιση του Covid-19 μπορούν να έρθουν στον αγώνα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα