Ακυρώνει το συνέδριο της Νεολαίας η Γεννηματά

Επισήμως η Φώφη Γεννηματά και οι συνεργάτες της ισχυρίζονται ότι δεν ασχολούνται με τις εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας με έμφαση πως μέχρι το Νοέμβριο του 2021 έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Όντως η πανδημία και η οικονομική κρίση που έχει προκληθεί λόγω της υγειονομικής βόμβας του covid-19 δεν προσφέρει την άνεση για πολιτικά σχέδια. Κι όμως η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την πανδημία, προκειμένου να ελέγξει όλο το επόμενο διάστημα με κυρίαρχο να αβαντάρουν την Γεννηματά στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές, προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίσουν να ελέγχουν ένα μικρό μαγαζί.

Έτσι, λοιπόν, η… «κλίκα» της Χαριλάου Τρικούπη που δηλώνει ηγετική ομάδα διέρρευσε πως υπάρχει η σκέψη λόγω της πανδημίας να ακυρωθεί η διεξαγωγή του συνεδρίου της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ και να δημιουργήσει μια διορισμένη επιτροπής νέων. Όχι, δεν υπάρχει σκέψη να πάει πιο πίσω το ιδρυτικό συνέδριο της Νεολαίας , γιατί όποτε και να διεξαχθεί,  η παράταξη που θα υποστηριχτεί από την «κλίκα» της είναι βέβαιο ότι θα ηττηθεί πανηγυρικά. Όλες οι παρασκηνιακές κινήσεις των Χριστοδουλάκη-Χρηστίδη για να προωθήσουν τους δικούς τους απέβησαν άκαρπες και είναι κοινό μυστικό ότι οι εκλεκτοί του Νίκου Ανδρουλάκη θα έλεγχαν τη Νεολαία. Κάτι που δεν ήθελε καν να σκεφθεί η Γεννηματά και οι δικοί της.

Δύο νεολαίες

Γι’ αυτό βρήκαν την δικαιολογία της πανδημίας, αλλά και την ακύρωση της Συνδιάσκεψης για να ακυρώσουν και το ιδρυτικό συνέδριο της Νεολαίας, που θα αντικαθιστούσε την ΠΑΣΠ, η οποία δεν ελέγχεται από την Γεννηματά. Βέβαια οι ανόητοι δεν σκέφθηκαν ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος ο χώρος να έχει δύο νεολαίες. Μία της Γεννηματά με το ψευδεπίγραφο τίτλο νεολαία ΚΙΝΑΛ και μία η ιστορική ΠΑΣΠ, η οποία έχει στην κατοχή της και την σημαία του Πολυτεχνείου.

Φυσικά οι πιο νουνεχείς (αυτοί δεν συχνάζουν στην ηγετική ομάδα) είναι βέβαιοι ότι μία τέτοια αντίδραση της ηγεσίας θα προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων. Και από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ και από τους νεολαίους, αλλά και από όσους ήταν έτοιμοι να θέσουν υποψηφιότητα για την θέση του επικεφαλής.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει η κ. Γεννηματά με τις Νομαρχιακές Επιτροπές, που αντί για εκλογές έγιναν διορισμοί. Και ανέλαβαν τις νομαρχιακές επιτροπές στελέχη που τους αποκαλούν φελλούς όχι για την οξυδέρκεια τους φυσικά. Συνέπεια των διορισμών είναι να σταματήσουν να εγγράφονται μέλη και αυτά που υπήρχαν απομακρύνθηκαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα