Ακυρώνεται η συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Κύριο αίτιο το ανυπέρβλητο τεχνικό πρόβλημα

Ακυρώνεται η συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, λόγω ανυπέρβλητου τεχνικού προβλήματος που αφορά την πραγματοποίηση της συναυλίας της Τζέιν Μπίρκιν, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και παρά τις άκαρπες προσπάθειές της καλλιτεχνικής εταιρείας Λυκόφως να βρεθεί κάποια λύση, οι διοργανωτές βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την ματαίωση της συναυλίας.

Για τους έχοντες εισιτήρια για την συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν «GAINSBOURG SYMPHONIQUE» ισχύουν τα παρακάτω:   1. Για αγορές εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα), για τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα πρέπει να μεταβούν στο σημείο από όπου προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια.

Για αγορές με κάρτα, οι έχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν την αγορά.   2. Για αγορές εισιτηρίων από www.ticketmaster.gr και Τηλεφωνικό Κέντρο Ελληνικού Φεστιβάλ: 210 8938112, η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στην κάρτα από την οποία έγινε η εκάστοτε αγορά εντός μερικών εβδομάδων 

 

Διαβάστε επίσης