Αλαφούζος: Αφoύ χαντάκωσε τον Παναθηναϊκό, “λύνει” τα ελληνοτουρκικά με το… Survivor

Μιλάμε για φοβερά και τρομερά μασκαραλίκια. Ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού έλυσε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, τον οποίο άφησε για τέταρτη φορά εκτός Ευρώπης, πάει και να λύσει και τα ελληνοτουρκικά, μ αυτόν τον Ιλιτζαλί τον Τουρκαλά, που πούλησε στον Γιαννάκη το Survivor.

Μιλάμε γι αυτό το τηλεπαιχνίδι – κατάπτωση κάθε αξιακού συστήματος του ανθρώπου. Το επινόησε αυτός ο Ιλιτζαλί, κολλητός του Ερντογάν και το πουλάει παντού. Και πάει να δει τους παίκτες ο ο Τούρκος και φλομώνει στην προπαγάνδα, λίγες ώρες πριν έρθει ο Τσαβούσογλου στην Ελλάδα για να τα πει με τον Δένδια και το Μητσοτάκη.

Τι είπε ο Ιλιτζαλί; Ότι είμαστε αδέρφια και άλλες τέτοιες παπαριές που λένε οι Τούρκοι πολιτικοί. Άκου, τι είπε:

«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί».

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω».

Και τον χειροκρότησαν από κάτω οι διάφοροι Ντάφυδες. ΟΚ, για να πας σε τέτοιο «παιχνίδι» αν δεν είσαι Ντάφυ, δεν πας. Αλλού είναι το ζήτημα. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον Ιλιτζαλί να προπαγανδίζει; Ο Αλαφούζος ήξερε τίποτα; Αν δεν ήξερε, σήμερα κιόλας πρέπει να σουτάρει την συμφωνία με τον Ιλιτζαλί, που θέλει να πείσει τους αφελείς Έλληνες ότι ο Ερντογάν είναι ένας καλός άνθρωπος και θέλει να μας βοηθήσει διεκδικώντας το μισό Αιγαίο. Κουτοπονηριές του Ιλιτζαλί, τις οποίες το κανάλι του Αλαφούζου τις πρόβαλε δεόντως, λες και τα είπε αυτά κανέναν σημαίνον πολιτικό η κοινωνικό πρόσωπο της Τουρκίας.

https://www.skai.gr/news/entertainment/survivor-to-epiko-epathlo-kai-to-minyma-agapis-tou-atzoun-gia-ta-ellinotourkika-vids

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα