Αλαφούζος: Αφού τα ρύθμισε όλα με το Survivor, μετά… τον ξύπνησαν (ο Κομπότης;) για την κλήρωση του κυπέλλου

Ξύπνησε κι ο Γιάννης Αλαφούζος.  Τον ξύπνησαν, για την ακρίβεια, δεν ξύπνησε μόνος του. Μπορεί κι ο γίγαντας Κομπότης.

Αφού έπρεπε να τελειώσει μ’ όλα τις λεπτομέρειες για να έχει επιτυχία το τηλεριάλιτι υψηλής αισθητικής και ακόμα μεγαλύτερης πνευματικής επάρκειας, το «Survivor», είπε ν’ ασχοληθεί και με τον Παναθηναϊκό, εν όψει της κλήρωσης του κυπέλλου, που θα γίνει την Τετάρτη.

Του είπαν του Γιαννάκη, από το Αλαφουζοτεχνείο, ότι δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια εν όψει της κλήρωσης. Πέρυσι, επί Ευάγγελου Γραμμένου, ο Καραπαππάς είχε δηλώσει ότι θα κληρωθούν Ολυμπιακός – Άρης και Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως κι έγινε.

Κι εφέτος, αφού η Παναγιώτης Δημητρίου στην ΕΠΟ διέταξε να γίνει σε ξενοδοχείο και με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των οκτώ ομάδων η κλήρωση, ο Αλαφούζος μίλησε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω… διαρροών.

Ότι και καλά, ο Αλαφούζος είναι εδώ. Ασχολείται και με τα εκτός του Παναθηναϊκού. Ότι την ανθίστηκε την δουλειά που έγινε πέρυσι, όταν ο Παναθηναϊκός έκανε ήττες – μέσα έξω κι αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ.

Το θέμα ποιο είναι τώρα, ρε, φίλε. Αυτό το πράγμα ήταν προαποφασισμένο από τον Δημητρίου κι ο Αλαφούζος το σέρβιρε ως… επιτυχία του. Φοβερά πράγματα. Ο Δημητρίου το αποφάσισε αυτό όταν ο Θ. Καρυπίδης έγραψε στα social media ότι φέτος η ΕΠΟ πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην κλήρωση.

Και στο καπάκι, ο Γιαννάκης άφησε τις… διαρροές του. Διαβάστε:

«Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η θέση μας είναι – και θα εκφραστεί και επίσημα – η διεξαγωγή της να γίνει με ΦΥΣΙΚΗ παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά, ενώ επί της διαδικασίας αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και ΟΧΙ από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Αλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων “ελέγχονται” σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος “αποκλεισμού” και πριβέ κλήρωσης», ανέφεραν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα