Αλαλούμ με το VAR στην Ριζούπολη: Oι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τα πέναλτι στο Απόλλωνας-ΠΑΟΚ (video)

Οι διάλογοι που ακούγονται κατά την ενδοσυνεννόηση μεταξύ Παπαπέτρου και Μανούχου στον αγώνα της Ριζούπολης είναι ενδεικτικοί πως ό,τι ήθελε ο καθένας υποδείκνυε στον άλλον κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και στον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε άλλες φάσεις δικαίωσε τις αποφάσεις του Παπαπέτρου (ο Μανούχος ήταν στο VAR)και σε κάποιες άλλες δήλωσε την απογοήτευσή του.

Ο Άγγλος αρχδιαιτητής εξέτασε τρεις φάσεις από το παιχνίδι.

Στην πρώτη είναι ένα καθαρό φάουλ υπέρ του Απόλλωνα στα όρια της περιοχής, όπου ο Παπαπέτρου δεν δίνει τίποτα και στο VAR του λένε μόνο ότι η φάση έγινε έξω από την περιοχή. Χωρίς να του πουν αν υπάρχει παράβαση ή όχι.

«Δες αν είναι έξω και μην ασχολείσαι” ακούγεται από το VAR!

Στην δεύτερη όπου ο Λισγάρας φαίνεται να πατάει τον Σφιντέρσκι μεσ΄   περιοχή (είναι το πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ και γίνεται το 1-2) ο Παπαπέτρου έχει χάσει εντελώς την φάση και τον ενημερώνει ο Μανούχος από το VAR να πάει να την δει και στη συνέχεια δίνει το πέναλτι.

Και στην τρίτη, όπου ο Παπαπέτρου δίνει και δεύτερο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ (σε χέρι του Μπρούσιτς) και δεν πηγαίνει καν στο VAR που εξετάζει την φάση και του λέει να συνεχίσει με την απόφασή του, για την οποία όμως ο Κλάτενμποεργκ διαφωνεί οριζοντίως και λέει στην κριτική του ότι δεν υπήρχε πέναλτι…

Στο βίντεο της ΚΕΔ μπορεί να ακούσει κανείς και τους διαλόγους από το παιχνίδι της Ριζούπολης με την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα