Αλαλούμ στον Αθλητισμό με τα «έξυπνα μέτρα»

Αλαλούμ επικρατεί σχετικά με τα…«έξυπνα μέτρα» της κυβέρνησης στον Αθλητισμό διότι σε ορισμένες περιοχές επιτρέπκνται προπον΄ήσεις ομάδων  και σε όσες είναι στο «βαθύ κόκκινο» δεν επτρέπονται, την ώρα που το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένοι αγώνες πρωταθλήματος.
Για παράδειγμα στο μπάσκετ γυναικών, στο πόλο και στο χάντμπολ είναι προγραμματισμένοι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο σε περιοχές που επιτρέπεται να γίνουν, όμως οι φιλοξενούμενες ομάδες είναι σε περιοχές με «βαθύ κόκκινο» και απαγορεύεται να…προπονηθούν για να παίξουν.
Η απορία, λοιπόν, που δημιουργείται εδώ, είναι πώς γίνεται να κάνουν προπονήσεις και να παίζουν αγώνες ομάδες που είναι σε περιοχές μη αυξημένου κινδύνου, ενώ ομάδες και αθλητές από το ίδιο πρωτάθλημα, που έχουν έδρα σε περιοχές αυξημένου κινδύνου, θα… κάθονται σπίτι τους.
Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο όπου είχε προγραμματιστεί επανεκκίνηση της Γ ’ Εθνικής και της Football League , αλλά σε μερικές περιοχές  (όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη) που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» δε θα μπορούν να προπονηθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες….

Στα παρακάτω πρωταθλήματα, τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη -αν και είχε δοθεί το «πράσινο φως»- θα γίνονται προπονήσεις στις περιοχές μη αυξημένου κινδύνου, ενώ στις περιοχές με «βαθύ κόκκινο» δεν θα γίνονται!

Δηλαδή, ο Πανιώνιος, η Προοδευτική, ο Εθνικός, το Μαρκό, ο Φωστήρας και η Ηλιούπολη δεν θα μπορούν να κάνουν προπονήσεις, σε αντίθεση με τον Πανναξιακό και την Άνω Μερά Μυκόνου που θα μπορούν να προπονούνται.

α) ποδοσφαίρου ανδρών Football League,
β) ποδοσφαίρου γυναικών Α’ Εθνικής,
γ) ποδοσφαίρου σάλας ανδρών Α’ Εθνικής,
δ) ποδοσφαίρου ανδρών Γ’ Εθνικής,
ε) καλαθοσφαίρισης ανδρών Α2 κατηγορίας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα