Άλεξ Γιάκομπσεν: «Άδικο να δώσουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό»

Αντίθετος με την απονομή του τίτλου στον Ολυμπιακό μετά την διακοπή της Volley League δήλωσε ο Άλεξ Γιάκομπσεν.

«Θεωρώ ότι αν κοιτάξει κανείς τι έγινε από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα θα δει ότι παίξαμε τρεις φορές κόντρα στον Ολυμπιακό και τις κερδίσαμε όλες, δύο στο Λιγκ Καπ και μία στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω λοιπόν ότι ήταν η πιο δυνατή ομάδα και δεν θα ήταν δίκαιο να του δοθεί το πρωτάθλημα. Εφόσον συνεχιζόταν το πρωτάθλημα η ομάδα μου θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τους τελικούς και εκεί τα παιχνίδια θα ήταν διαφορετικά.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα ο κυρίαρχος όπως πέρυσι που ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Φέτος είμαι ισοδύναμοι! Αν δεν παίξουμε τελικά το πιο σωστό είναι να μην υπάρξει πρωταθλητής», τόνισε ο Αργεντινοδανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού.

Όσο για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα;

«Εννοείται! Θα ήταν πολύ ωραία αν περέμενα για τρίτη χρονιά εφόσον αυτό είναι εφικτό. Είμαι ανοιχτός στο να το κάνω. Να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη φετινή χρονιά και μετά θα κοιτάξουμε και την επόμενη», ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή στην Ευρώπη: «Κάθε αθλητής θέλει να παίζει στην Ευρώπη, είτε αυτό λέγεται CEV CUP είτε Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί μας θα είναι περήφανοι να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Θα είναι όνειρο αν γίνει».

Διαβάστε επίσης