Αλέξης Κούγιας: Έδιωξε Πέτριτς, κοίταζε Χάβο, πήρε Γρηγορίου

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Άλλη μια φορά απέδειξε ο Αλέξης Κούγιας τη συνέπεια λόγων και έργων που τον διακρίνει. Πριν καλά-καλά αρχίσει η σεζόν, ο δικηγόρος έδιωξε από τη Λάρισα τον Γκόρντον Πέτριτς. Τον κατά δική του δήλωση «κορυφαίο νέο προπονητή της Σερβίας».

Στον «λογοτιμήτη» Κούγια δεν άρεσε η εικόνα της Λάρισας στα φιλικά της προετοιμασίας. Πάλι καλά που δεν επικαλέστηκε και τη χαμηλή στάθμη των νερών στον Πηνειό ή τα μελτέμια του Αυγούστου στη Μύκονο.

Για να πούμε και μια αλήθεια, επειδή αρνείται να το κάνει ο Κούγιας, τον Πέτριτς έδιωξε επειδή ήθελε να ψήσει τον Μάκη Χάβο.

Ο πρώην προπονητής της Λαμίας τού άρεσε από παλιά, ενώ και την προηγούμενη σεζόν του έβγαλε το καπέλο όταν η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στους τέσσερις του Κυπέλλου.

Εκτός, όμως, από την προσωπική συμπάθεια, ο Κούγιας πείστηκε να προσεγγίσει τον Χάβο κι έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε με επιχειρήματα για το πόσο καλός προπονητής και τι εξαιρετικό παιδί είναι ο Ιωακείμ με το υποκοριστικό Μάκης.

Όμως τελικά δεν του «έκατσε» το εγχείρημα του Αλέξη, ο οποίος δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου. Έτσι, ανακοίνωσε πως επειδή «ο χρόνος που απομένει για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι μόλις 15 ημέρες, η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε στην άμεση πρόσληψη προπονητή και συνεργατών του. Πρώτος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα