Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Πρώτα τον είπε «κλαρινογαμπρό» και τώρα «μόσχο σιτευτό»

Ο δικηγόρος της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, προχώρησε σε μία νέα δήλωση προσερχόμενος στο δικαστήριο

Για τρίτη δικάσιμο ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί και πάλι σήμερα Παρασκευή, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έχοντας απέναντι του, τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Ο δικηγόρος της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, προχώρησε σε μία νέα δήλωση προσερχόμενος στο δικαστήριο.

«Εδώ είναι άνισος ο αγώνας. Ήταν σαν στημένο παιχνίδι», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας

«Μόσχος σιτευτός»

Στη συνέχεια προχώρησε σε έναν ακόμη χαρακτηρισμό, αναφερόμενος στον πρώην σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτό το μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές ότι αυτός… ο μόσχος ο σιτευτός είναι δήθεν η αιτία που σκότωσε τα παιδιά της, αποδείχθηκε το αντίθετο ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με την Πισπιρίγκου. Ακόμα και όταν πέθανε η Τζωρτζίνα της έστελνε ερωτικά μηνύματα και η γυναίκα του του έλεγε περίπου ‘σαν δεν ντρέπεσαι λίγο’» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Μάνος Δασκαλάκης «χρησιμοποίησε το δράμα της πρώην γυναίκας του για να διασωθεί. Εκείνο που αντιλαμβάνομαι γιατί μίλησα μαζί της, είναι βέβαιη ότι θα αθωωθεί».

Όταν τον αποκάλεσε «κλαρινογαμπρό»

Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη δικάσιμο, με δηλώσεις του ο Αλέξη Κούγιας αποκάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγο της πελάτισσας του «κλαρινογαμπρό» τονίζοντας: «Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει, καταρρέει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε ακόμα ότι ο «θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας που υποστηρίζει την κατηγορία. Να περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω έχει ενδιαφέρον. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους. Δεν μιλάω για την κατηγορία αλλά για τη δικονομική συμπεριφορά. Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα