ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Τον ακύρωσε ο Μητσοτάκης και τα πήρε στο… κρανίο!

Νέα επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου αύριο στην Κουμουνδούρου

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφορμή στάθηκε η ακύρωση – από τον ίδιο των πρωθυπουργό- προγραμματισμένης για αύριο συζήτησης σε επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».

Τσίπρας: Τα επιχειρήματα θα ακουστούν

«Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει, αύριο, Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα