Αλητεία Γκαρσία, έδειξε τα γεννητικά του όργανα! Καρυπίδης: «Ντροπή σου, είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»

«Είναι ντροπή σου να πιάνεις τα γεννητικά σου όργανα, είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ». Χαμός έγινε μετά το τέλος του αγώνα στου Χαριλάου, όπου ο ΠΑΟΙΚ νίκησε 1-0 τον ΄Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επιτέθηκε στον παλιό… καλό Γκαρσία, που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, όταν έπαιζε.

Κι η πλάκα είναι ότι το Σαββιδοτεχνίο, σχεδόν… πανηγυρίζει για την αλητεία του Γκαρσία, αν έχει βάση αυτό που του έσουρε ο Καρυπίδης. Έτσι αντιλαμβάνονται τον ΠΑΟΚ οι Σαββιδοτέχνες, φαίνεται. Είναι αντρίκια συμπεριφορά. Έτσι εννοούν τον ανδρισμό;

Κι ο Γκαρσία αντέδρασε σ’ αυτά που του είπε ο Καρυπίδης, αλλά δεν έγινε γνωστό, τι του είπε. Πάντως, αυτά που του είπε ο Καρυπίδης, αν είναι αλήθεια, ο Πάμπλο που αγάπησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επανήλθε.

Όσο καιρό ο ΠΑΟΚ παραπατούσε, ήταν «κότα». Τώρα άρχισε να βγαίνει ο τσαμπουκάς μετά από δυο νίκες. Αλλά, θα πεις, σάμπως γι αυτό δεν τον πήρε ο Σαββίδης; Για προπονητή τον πήρε; Για εμψυχωτή τον πήρε.

Αλήθεια, ο Ιβάν συμφωνεί μ’ αυτήν την συμπεριφορά του Γκαρσία; Είναι και θεοσεβούμενος άνθρωπος, υποτίθεται. Και υπέρ της ηθικής. Έτσι διατυμπανίζει.

.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα