Άλλα κατέθεσε ο Σιαμπάνης για την απόπειρα δωροδοκίας και άλλα δημοσιοποιήθηκαν

Δεν κατέθεσε στην Αστυνομία αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του, ο τερματοφύλακας του Άρη Μάριος Σιαμπάνης. Κατόπιν αυτού η καταγγελία του Ολυμπιακού για αναμετάδοση της κατάθεσης του παίκτη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και αρχειοθετήθηκε από την εισαγγελία.

O προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, είχε παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, την επομένη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης στη «Δίκη» που φιλοξενείται από το OPEN.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζήτησε να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου».

Από την έρευνα της κ. Κλιάμπα προέκυψε ότι δεν υπήρξε ταυτοποίηση μεταξύ όσων κατέθεσε ο Μάριος Σιαμπάνης και όσων δημοσιοποιήθηκαν. Εφόσον λοιπόν άλλα κατατέθηκαν και άλλα είδαν το φως της δημοσιότητας, η υπόθεση αρχειοθετήθηκε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα