Αλλαγές στην διοικητική ομάδα του ΟΤΕ

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Κωνσταντίνου Νεμπή ως Προέδρου του Συμβουλίου Διεύθυνσης (Management Board) και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Hrvatski Telekom d.d. από 01/04/2019, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου, με ισχύ από 01/01/2019:

• Ο κ. Αθανάσιος Στράτος, Executive Director Customer Services Fixed & Mobile, προάγεται σε Chief Customer Operations Officer Ομίλου. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Στράτος θα επικεντρωθεί στην εφαρμογή ενός ενιαίου μοντέλου εξυπηρέτησης και προώθησης καταναλωτικών προϊόντων, ευθυγραμμίζοντας όλες τις εμπορικές λειτουργίες και ενδυναμώνοντας την ψηφιακή εμπειρία, με στόχο την ενίσχυση της αξίας και της εξυπηρέτησης του πελάτη.

• Ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Consumer Marketing Director του Ομίλου, προάγεται σε Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Γαβριηλίδης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιδόσεων της εταιρείας στον τομέα των Οικιακών Πελάτων και στην παροχή ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη μέσω του brand, της σύγκλισης σταθερής και κινητής και της ψηφιακοποίησης.

• Ο κ. Κώστας Νεμπής θα παραμείνει μέλος της Διοικητικής Ομάδας του Ομίλου μέχρι τις 31/3/2019, ως Chief Officer – Advisor to the CEO on Commercial Issues, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση.

Όλες οι θέσεις αναφέρονται στον Πρόεδρο του Δ.Σ & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Μιχάλη Τσαμάζ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα κ. Αθανάσιου Στράτου:

Ο κ. Αθανάσιος Στράτος διαθέτει 25ετή και πλέον εμπειρία στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, έχοντας διατελέσει στέλεχος μεγάλων εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Εντάχθηκε στην COSMOTE το 1998 έχοντας αναλάβει μέχρι σήμερα σειρά διοικητικών θέσεων ευθύνης στον Όμιλο ΟΤΕ, στους τομείς πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Παράλληλα με τις αρμοδιότητές του ως Executive Director Εξυπηρέτησης Πελατών, κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των θυγατρικών Εταιριών του Ομίλου, Cosmote E-value (από το 2009) και E-Value International στην Ρουμανία (από το 2014), οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο του Business Process Outsourcing.

Διαβάστε επίσης