Αλλαγή έδρας ή αναβολή ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αρμάνι

Προς αναβολή ή αλλαγή έδρας το ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι καθώς ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών, ότι ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που συνδέουν τη χώρα με το Μιλάνο λόγω του κορωνοϊού.

Ο Υπουργός υποδομών και μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, εισηγήθηκε στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς το Μιλάνο και γενικότερα προς τα αεροδρόμια της Λομβαρδίας, ως ένα μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού καθώς στην ιταλική πόλη τα κρούσματα του ιού και οι νεκροί αυξάνονται συνεχώς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας «η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας. «Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες».

Έτσι όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στο Μιλάνο, κάτι που σημαίνει ότι το ματς είτε οδεύει προς αναβολή είτε προς διεξαγωγή αλλά σε άλλη έδρα κάτι που φαίνεται να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης