Αλλάζει μάνατζερ ο Τζόλης μπας κι έλθει πρόταση

Όλη η Ευρώπη θέλει τον Χρήστο Τζόλη, αλλά δεν κάνει προτάσεις στον ΠΑΟΚ. Λεπτομέρεια, θα μου πείτε. Τι να τις κάνεις τις προτάσεις; Το θέμα είναι το ενδιαφέρον. Και το κασέ πάντα ανεβαίνει από τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα. Αυτή είναι μια βασική παράμετρος που σταθμίζει ένας σύλλογος προκειμένου να καθορίσει την πολιτική του, αν θα κάνει και σε τι ύψος πρόταση.

Ο Χρήστος Τζόλης βέβαια είναι στους εκλεκτούς του Ολλανδού Φαν’τ Σιπ για τα παιχνίδια με το Βέλγιο και τη Νορβηγία. Δυστυχώς όμως η Εθνική Ελλάδος, όταν όλη η Ευρώπη θα παίζει στο EURO, είναι από τις λιγοστές που βρίσκεται εκτός εορτής.
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να σπρώξουν τον παίκτη, αλλά όχι τζάμπα όπως έγινε με τον Πέλκα.

Ακούγεται λένε πως θα ζητήσουν τον Τζόλη ομάδες από τη Γερμανία, από το Βέλγιο, από την Αγγλία, από τη… μισή Ευρώπη γενικότερα. Πρόταση όμως δεν έρχεται. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, μέσα στον Ιούνιο θα γίνει και η αλλαγή της μανατζερικής στέγης του παίκτη, καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Wassereman.

Με τους νέους μάνατζερ θα καταβληθεί προσπάθεια να βρεθεί καμία πρόταση. Της προκοπής. Γιατί ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται να καίγεται να κρατήσει τον Τζόλη. Εκτός αν του τον… κρατήσουν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα