Άλλη… κλάση η μεταφράστρια του Ραμίρεθ στην Ξάνθη (pics)

Η έλευση του Κίκο Ραμίρεθ ήταν το θέμα στην πρόσφατη παρουσίασή του από την Ξάνθη, όμως άλλο πρόσωπο τράβηξε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής. Ήταν η πανέμορφη μεταφράστρια του νέου προπονητή της ομάδας, που ονομάζεται Μαρία Σότο Γκονζάλεθ.

Μετέφραζε σε άψογα ελληνικά τα όσα έλεγε ο Ισπανός προπονητής, αλλά οι παριστάμενοι εστίαζαν στην ομορφιά της .

Πρόκειται για Ελληνοχιλιανή 23 ετών, η οποία ήρθε στην Ελλάδα πριν από 13 χρόνια με την οικογένεια της και τα τελευταία τρία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ξάνθη, όντας φοιτήτρια στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης).

Η Μαρία είναι λάτρης του αθλητισμού αφού ξεκίνησε με το μπάσκετ έχοντας βγάλει δελτίο στην ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου στην Κατερίνη, αλλά την κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Η νεαρή μεταφράστρια ανήκει στο δυναμικό της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Βασίλισσα του Απόστολου Κουτρουλού, που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και αγωνίζεται ως δεξιό μπακ φορώντας το νούμερο 6 στην πλάτη.

Σημαντικό επόμενως ότι θα είναι και γνώστης του αντικειμένου όταν θα μεταφράζει στο πλευρό του Ραμίρεθ, αλλά μέχρι να πιάσει σταθερά δουλειά ας την απολαύσουμε σε κάποιες φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης