«Αλλού θα έτρωγαν ακόμα ξύλο!»

Νέα ανακοίνωση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά με αποδέκτες τους οπαδούς του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στη Ριζούπολη και με αφορμή τα χυδαία και προκλητικά, οπως χαρακτηρίζονται, συνθήματα που έλεγαν στον αγώνα της Κυριακής.
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μετά την ανακοίνωση για την αστυνομία, εξέδωσε και δεύτερη τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/10), στην οποία κατακεραυνώνει τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», οι Αγρινιώτες που βρέθηκαν στη Ριζούπολη εξέλαβαν ως… αδυναμία την καλή φιλοξενία και επιδόθηκαν σε χυδαίες ύβρεις, ενώ αναφέρεται και ως αιχμή προς την ΠΑΕ Παναιτωλικός το ότι δεν δίνει εισιτήρια στον Απόλλωνα για τα παιχνίδια στο Αγρίνιο.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρεται πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι φίλοι του Παναιτωλικού… βρήκαν και τα έκαναν στη Ριζούπολη, καθώς αν είχαν παρόμοια συμπεριφορά σε άλλο γήπεδο θα «έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας», σύμφωνα με το κείμενο των «κυανόλευκων»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και οι οπαδοί της επιθυμούν να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση τους για τα απαράδεκτα υβριστικά και χυδαία συνθήματα που εκτόξευαν καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της φίλης ΠΑΕ Παναιτωλικός. Δεν θα μπαίναμε στο κόπο για μια τέτοια ανακοίνωση-διαμαρτυρία εάν δεν επρόκειτο για την ομάδα του Παναιτωλικού. Μία ομάδα της οποίας τους οπαδούς της φιλοξενήσαμε άψογα και εφέτος όπως κάναμε και πέρυσι στην Football League, παρόλο που η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν δύναται να πράξει το αυτό και για τους δικούς μας οπαδούς και δεν το έκανε και πέρυσι.
Μία ομάδα την οποία πέρυσι χειροκρότησε σύσσωμο όλο το γήπεδο όταν κέρδισε την ομάδα μας 0-2 μέσα στη Ριζούπολη. Κρίμα, γιατί φαίνεται ότι οι οπαδοί της τελικά ελάχιστα διαφέρουν από τους υπόλοιπους. Φαίνεται όμως πως αυτή την «διαφορετικότητα» των οπαδών του Απόλλωνα την εξέλαβαν σαν αφορμή για να δείξουν τους πραγματικούς τους εαυτούς, την παιδεία τους και το επίπεδο τους.
Φυσικά, αν έπαιζαν με άλλη ομάδα ούτε που θα διανοούνταν να το κάνουν αυτό, γιατί ξέρουν πολύ καλά πως ακόμα και τώρα θα ήσαν ακόμη μέσα στο γήπεδο και το πιθανότερο είναι να έτρωγαν αυτό που στη καθομιλουμένη λέμε «ξύλο της αρκούδας».
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και οι οπαδοί της δεν πρόκειται να παρασυρθούν από τέτοιες προκλήσεις γιατί είναι πραγματικά διαφορετικοί. Αλλά δε θα σταματήσουν να στιγματίζουν τέτοιες χυδαίες συμπεριφορές, από οπαδούς που δεν προκλήθηκαν ούτε ΜΙΑ φορά από τους αντιπάλους τους, έστω και αν η ομάδα τους έπαιζε εντός έδρας».

Διαβάστε επίσης