Αμανατίδης: “Καπέλο” στον Φερέιρα, φροντιστήριο στο γκολ σε Άκπομ, Σβιντέρσκι, αλλά το γκολ δεν διδάσκεται…

Κι άλλο “καπέλο” στον Αμπέλ Φερέιρα έβαλε ο ΠΑΟΚ. Συνεργάτης του θα είναι ο διεθνής ομογενής Γιάννης Αμανατίδης, που τον “προξένεψε” ο Όλαφ Ρέμπε και συμφώνησε ο μικρός Γιωργάκης. Διότι αυτός έχει τον τελευταίο λόγο, εν τέλει. Ο Ρέμπε ήρθε για πουλάει, όχι ν’ αγοράζει.

Η πλάκα, μα πάρα πολύ μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Αμανατίδης έρχεται για να μάθει στους επιθετικούς του ΠΑΟΚ πως να βάζουνε γκολ! Δεν υπάρχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Πράγματι, ο Γιάννης Αμανατίδης έκανε πολύ καλή καριέρα στη Γερμανία, έβαλε και γκολ, φόρεσε και πολλές φορές το εθνόσημο.

Από που κι ως που θα διδάξει τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ πως να βάλουνε γκολ; Τι ακριβώς θα τους κάνει; Μαθήματα πως να σουτάρουν; Πώς να κάνουν κεφαλιές; Αυτά οι ποδοσφαιριστές τα μαθαίνουν στις ακαδημίες.

Να δείτε πως “σερβιρίστηκε” ο Αμανατίδης από το Σαββιδοτεχνείο, είναι να γελάς. Η Σεντ Γκάλεν πέτυχε 78 γκολ την περασμένη σεζόν στην Ελβετία και τα περισσότερα οφείλονται στον Γιάννη, λέει.

Αν ήταν ο κάθε επιθετικός να δίδασκε την τέχνη του γκολ, τότε όλοι οι μεγάλοι γκολτζήδες θα είχαν μόνιμη δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα.

ύστερα, είναι και το άλλο: Ο Φερέιρα, επαγγελματίας προπονητής, δεν μπορεί να διδάξει το γκολ τους επιθετικούς κι επιλέχτηκε ο Αμανατίδης;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα