ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ένα βήμα πριν γίνει πλανητάρχης ο Μπάιντεν – Το γύρισε σε Πενσιλβάνια και Τζόρτζια

Το απόλυτο θρίλερ οι εκλογές των ΗΠΑ με τον Τραμπ να βλέπει με κιάλια την επανεκλογή του!

Ένα απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται να διαδραματίζεται στις εκλογές των ΗΠΑ με τα νούμερα των ψήφων ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για το χρίσμα του πλανητάρχη να αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη.

Αλλαγές που όπως φαίνεται φέρνει ολοένα και περισσότερο τον Τζο Μπάιντεν ένα βήμα πιο κοντά στην προεδρία των ΗΠΑ καθώς εξακολουθεί να χρειάζεται μόλις έξι εκλέκτορες, για να κερδίσει τις εκλογές.

Το γύρισε σε Πενσιλβάνια και Τζόρτζια

Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην κρίσιμη πολιτεία της Πενσιλβάνια μετά την καταμέτρηση του 95% των ψήφων, εξασφαλίζοντας το 49,4% των ψήφων έναντι 49,3% του απερχόμενου προέδρου Τραμπ, σύμφωνα με το Edison Research, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση ενσωματώνοντας επιστολικές ψήφους, όπου ο Τζο Μπάιντεν προηγείται με συντριπτικό ποσοστό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Στην επίσης κρίσιμη πολιτεία της Τζόρτζια, όπου ο υποψήφιος των Δημοκρατικών εξασφάλισε νωρίτερα σήμερα το προβάδισμα, έχει διευρύνει την διαφορά του από τον Ντόναλντ Τραμπ στις 1.097 ψήφους, ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται. Ο Μπάιντεν βρισκόταν πίσω και στις δύο παραπάνω Πολιτείες ωστόσο όπως φαίνεται οι επιστολικές ψήφοι των οποίων η καταμέτρηση συνεχίζεται του δίνουν το προβάδισμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα