Άμεση απάντηση στον… αγαπημένο τους Παππά

Από το συντρόφι ΣΥΡΙΖΑίο Νίκο Φίλη

Ο Νίκος Φίλης δεν είναι ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να επιστρέψει στη «μήτρα» της Αριστεράς, ήτοι στα κινήματα.

Όμως, υπάρχουν και άλλα προβεβλημένα στελέχη της Κουμουνδούρου που θεωρούν ότι δεν φτάνει αυτό. «Είμαστε ένα κόμμα, κορμός της προοδευτικής αριστερής παράταξης της χώρας, ένα κόμμα διακυβέρνησης και κινημάτων. Τα κινήματα από τη φύση τους έχουν συγκεκριμένους στόχους. Εμείς αγωνιζόμαστε για να γίνουν τα κινήματα αυτά, οι συνιστώσες δυνάμεις της πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής. Και η πολιτική και κοινωνική αλλαγή δεν έρχεται χωρίς τη νίκη στις εκλογές και τη διακυβέρνηση».

Αυτές οι… βαθυστόχαστες εκτιμήσεις είναι του Νίκου Παππά, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους «53» ότι καλά τα κινήματα, αλλά… δεν φτάνουν για ένα κόμμα εξουσίας. Βέβαια, αυτή η εκτίμηση Παππά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Νίκο Φίλη και μέσω του ΣΥΡΙΖΑϊκού τηλεοπτικού σταθμού Kontra υπογράμμισε με νόημα ότι «απαραίτητη προϋπόθεση για τη νίκη στις εκλογές είναι η επανασύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με τα κινήματα».

Είπαμε… αγαπούν πολλοί τον Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα