Άμεσο ορισμό του μπαράζ, ζήτησε ο ΟΦΗ

Να «κλείσουν» αύριο (15/5) έδρες και ημερομηνίες αιτήθηκαν οι «μελανόλευκοι», μ' επιστολή που έστειλαν στην ΕΠΟ

Τον άμεσο ορισμό των ημερομηνιών και την κλήρωση για τις έδρες των αγώνων μπαράζ με τον Πλατανιά, με έπαθλο μια θέση στη Super League 1, ζήτησε από την ΕΠΟ ο ΟΦΗ. Η «μελανόλευκη» ΠΑΕ -μ’  έστειλε που επιστολή στην ομοσπονδία- αιτήθηκε αύριο (15/5) να «κλείσουν» όλα τα θέματα, ώστε να μην παραταθεί περαιτέρω η αγωνιστική απραξία αμφοτέρων των ομάδων. Επισημαίνοντας, ακόμα, ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, λόγω των επικείμενων εκλογών.

Η σχετική επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19.

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές».

Διαβάστε επίσης