Αμπασκάλ: «Αφιερωμένη η νίκη στη σύντροφό μου που με ακολούθησε σε πέντε χώρες»

Ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, δήλωσε συγκινημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μετά τη νίκη 3-0 επί του Ατρομήτου στο «Πανθεσσαλικό», τονίζοντας πως τ’ αποτελέσματα είναι προϊόν δουλειάς. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Αχιλλέα Μπέο και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγέρμο Αμπασκάλ:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.

Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολλή δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους».

Για το τι είπε με τον Αχιλλέα Μπέο και τον πανηγυρισμό του: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο. Ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Ο πανηγυρισμός μου απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα