«Αν δε γυρίσει άμεσα ο Οτζίτζα, θα ενεργήσουμε ανάλογα»

«Αν δε γυρίσει άμεσα ο Οτζίτζα, θα ενεργήσουμε ανάλογα»… ενημέρωσε (και) δια του Τύπου εκπρόσωπος του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε. Θυμίζουμε πως ο Βέλγος – όπως και ο Σεμπά– ήταν οι πρώτοι που τέθηκαν, για τη συνέχεια, εκτός της ομάδας από τη διοίκηση στον Ολυμπιακό. Ο (ουσιαστικά πρώην) «ερυθρόλευκος» μέσος προπονείται μόνος του και αναμένει την επισημοποίηση του… αντίο.

Στέλεχος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Οφόε, επιχείρησε να υπερασπιστεί τον πελάτη τους – ο οποίος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα από τους «κόκκινους»- κάνοντας λόγο για επηρεασμό του από την προ μερικών μηνών ληστεία στο σπίτι που μένει. Ταυτόχρονα, διαμήνυσε στους Πειραιώτες ότι θα γίνουν κινήσεις υπεράσπισής του, αν δεν επιστρέψει άμεσα στην ομάδα. «Θα ενεργήσουμε ανάλογα» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος του Βέλγου.

Συγκεκριμένα, στο «RMC Sport», δήλωσε: «Ο Οτζίτζα είχε κακή τύχη. Τόσο ο  ίδιος όσο κι η οικογένειά του επηρεάστηκαν πολύ από τη ληστεία που έγινε στο σπίτι τους. Αυτό επηρέασε και την απόδοσή του. Ο Οτζίτζα δεν είναι σε διακοπές παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και αναμένουμε τις εξελίξεις. Θα δούμε ποιες κινήσεις θα κάνουμε και το τι προβλέπεται αν δε γυρίσει άμεσα στη δουλειά του. Θα ενεργήσουμε ανάλογα».

Διαβάστε επίσης