«Αν δεν ψηφιστεί ο φόρος ακινήτων θα πέσει η κυβέρνηση»

Τι κι αν είναι υπουργός Υγείας, ο Αδωνις Γεωργιάδης δίνει τη δική του μάχη στο πλευρό του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, προκειμένου να «περάσει ο φόρος για τα ακίνητα, γιατί διαφορετικά θα πέσει η κυβέρνηση».

Ο υπουργός Υγείας μάλιστα είπε ότι σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση θα προτείνει για να αναλάβει την ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών τον Γιώργο Παπαδάκη. «Ο φόρος θα περάσει γιατί αν δεν περάσει, θα πέσει η κυβέρνηση. Προφανώς, θα γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις και ο φόρος θα περάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό το λέω γιατί δεν έχω καμία αντίρρηση, αν οι βουλευτές ρίξουν την κυβέρνηση. Και τότε θα αναθέσω στον Γιώργο Παπαδάκη το υπουργείο Οικονομικών. Τότε, θα δείτε ότι είναι αλλιώς στα παράθυρα και αλλιώς στην ηλεκτρική καρέκλα», είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Θα κάνω εκστρατεία για να γίνει ο Γιώργος Παπαδάκης, υπουργός Οικονομικών, εάν πέσει η κυβέρνηση», του ανέφερε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι «θα ψηφίσω με τα δύο χέρια Γιώργο Παπαδάκη». Σχολιάζοντας τους αντιδρώντες του κοινοβουλίου, είπε πως «οι βουλευτές είναι εκεί γι’ αυτό έχουν ψηφιστεί για να εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους του. Και η κοινή γνώμη θα πρέπει να καταλάβει ότι από εδώ και μπρος ζούμε με τα δικά μας λεφτά». Τόνισε δε ότι η χώρα έχει ανάγκη χρημάτων και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές έχουν ψηφίσει τα μέτρα για το ποσό των 3,5 δισ. ευρώ και το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην κατανομή του συγκεκριμένου ποσού.

Διαβάστε επίσης