«Αν δω τον Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο, δεν θα του μιλήσω», λέει η Κωνσταντοπούλου

Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, το bullying που έχει δεχτεί αλλά και τους δημοσιογράφους που εκτιμά, αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες “χαμένες” υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

«Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε “Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει”» είπε γελώντας.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου λέει: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε την εκπομπή που της αρέσει να πηγαίνει ως καλεσμένη και ποιους δημοσιογράφους εκτιμά. Όπως είπε απολαμβάνει να παρευρίσκεται ως καλεσμένη στους «Αταίριαστους». «Με την Σία Κοσιώνη δεν μιλάμε. Εκτιμώ τον Γιώργο Παπαδάκη. Για τον Δημήτρη Οικονόμου ουδέν σχόλιο», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Alpha. Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως είναι «σοκαριστική» και πως «πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο πόσο προβάλλεται». Οσον αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε πως υπάρχει διαφορετική μεταχείριση από τη Δικαιοσύνη και αυτό την προβληματίζει.

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί bullying: «[…] να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα