Αν η ΑΕΚ θέλει τον Μητρόπουλο να πληρώσει την ρήτρα!

Πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά με τον Παύλο Μητρόπουλο τις τελευταίες μέρες τα οποία διαρρέονται είτε από την πλευρά της ΑΕΚ, είτε από αυτή του νεαρού μέσου, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στον Παναιτωλικό.

Η αγρινιώτικη ομάδα θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση πήρε θέση για την υπόθεση, δια μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος επισήμανε πως αν η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον παίκτη θα πρέπει μέχρι τις 30/5 να πληρώσει την ρήτρα του (250.000€) και αυτομάτως να τον κάνει δικό της. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, ο Παναιτωλικός θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και σε μεγαλύτερο αντίτιμο…

“Είναι γνωστό ότι υπάρχει μια ρήτρα αγοράς του Μητρόπουλου απ’ την ΑΕΚ, ύψους 250 χιλιάδων, μέχρι τις 30/5. Εμείς μέχρι τότε θα σεβαστούμε απόλυτα τη συγκεκριμένη ρήτρα και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη θέση μας. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Λυμπερόπουλο πριν λίγες μέρες, στο οποίο με ρώτησε πόσα χρήματα θέλουμε για τον παίκτη. Του ξεκαθάρισα ότι υπάρχει ρήτρα και ότι μέχρι 30/5 εμείς θα τη σεβαστούμε απόλυτα και θα περιμένουμε την ΑΕΚ. Δε μου έκανε την παραμικρή αντιπρόταση, όπως διαβάζω συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης”, τόνισε στο Enwsi.gr ο Μάκης Μπελεβώνης και συνέχισε:

“Επειδή συνεχώς γράφονται πολλά για τον Παναιτωλικό, τα οποία δεν ισχύουν, ότι ρίξαμε τις απαιτήσεις μας και διάφορα τέτοια, επικοινώνησα προ ημερών και πάλι με τον κ. Λυμπερόπουλο και τον ρώτησα ευθέως: «Για ποιο λόγο γράφονται αυτά τα πράγματα; Σας έχουμε πει εμείς ποτέ κάτι τέτοιο;» Μου απάντησε ότι ποτέ απ’ την ΑΕΚ δεν έχουν δηλώσει το παραμικρό για το θέμα. Με ρώτησε τι σκοπό έχουμε να κάνουμε με τον παίκτη και αν τον θέλουμε στην ομάδα. Του απάντησα ότι φυσικά τον θέλουμε, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα της μεταγραφής του.

Αν η ΑΕΚ τον θέλει μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα και να τον αποκτήσει. Αν μετά τις 30/5 δεν έχει πληρώσει η ΑΕΚ τη ρήτρα, θα διαπραγματευτούμε κι εμείς με οποιαδήποτε ομάδα θέλει τον ποδοσφαιριστή. Δεν έχουμε βάλει πλαφόν τις 250 χιλ. ευρώ. Ίσως η πρόταση που θα μας γίνει από κάποια ομάδα να είναι για περισσότερα χρήματα. Ίσως και όχι. Θα το δούμε τον Ιούνιο. Προφανώς και θα συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση μας γίνει είτε από την ΑΕΚ, είτε από άλλη ομάδα”.

X.M.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα