«Αν μείνει, τού δίνουμε τα κλειδιά»

Ο Σα Πίντο έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του ΟΦΗ και ιδιαιτέρως του προέδρου της ΠΑΕ, Μάνθου Πουλινάκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα γίνουν συζητήσεις για την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «NOVAΣΠΟΡ FM», υπογράμμισε ότι οι Κρητικοί από την πλευρά τους δεν πρόκειται να μπουν εμπόδιο στον Σα Πίντο αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ωστόσο τόνισε ότι, εφόσον μείνει στον σύλλογο του Ηρακλείου, θα του παραχωρηθούν τα κλειδιά της ομάδας. Εξάλλου, όπως σημείωσε, ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει πια τη φιλοσοφία του Ίβηρα προπονητή.

Επιπλέον, ο Μ. Πουλινάκης αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση της ΠΑΕ, ευχήθηκε ο ΟΦΗ να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας που στηρίζει τους Ομιλίτες σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνθος Πουλινάκης:

-Για το μυστικό του ΟΦΗ για την ταυτόχρονη οικονομική εξυγίανση αλλά και τις καλές μεταγραφές που έχει κάνει:

«Δεν υπάρχει… Πολλή δουλειά, μεγάλος αγώνας, μας έχει ξεχάσει το σπίτι μας. Υπήρχε ένα πλάνο το οποίο προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθούμε. Το πρώτο μας μέλημα ήταν πως η ομάδα θα σταθεί στα πόδια της. Το θετικό είναι ότι ο ΟΦΗ θέλει να πληρώσει τα παλιά χρέη και το βλέπουν όλοι.

Τα οικονομικά στάνταρ του ΟΦΗ τα ξέρουμε. Είναι και θέμα συγκυριών και καλών σχέσεων. Για εμάς έχουν περάσει παιδιά με εμπειρίες και βοηθούν. Όπως ο Ντουντού ο οποίος ήρθε και μας βοηθά όχι μόνο αγωνιστικά».

-Για τη στήριξη των οπαδών:

«Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια αυτή και μας έχει σταθεί. Έχουμε 300% αύξηση στα διαρκείας. Για τον κόσμο αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα».

-Για τους στόχους του ΟΦΗ: 

«Έχουμε ένα ματς που είναι κρίσιμο. Το ημιτελικό με τον ΠΑΟ. Εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση. Στόχοι είναι να συνεχίσουμε το πλάνο της εξυγίανσης. Και μήνα με τον μήνα η ομάδα να ανεβαίνει σκαλοπάτια».

-Για το ενδεχόμενο παραμονής του Σα Πίντο: 

«Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μεγάλη προσωπικότητα. Η ομάδα έχει τη δική του φιλοσοφία πια. Αν θα μείνει; Θα γίνει συζήτηση. Αν θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε του δίνουμε τα κλειδιά. Αν έχει προτάσεις από αλλού δεν μπορούμε να του κλείσουμε το δρόμο. Απλώς όλοι ξέρουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος».

-Για το ενδεχόμενο παραμονής του Παπάζογλου: 

«Έχουμε κάνει κουβέντα. Και αυτός θέλει χρόνο. Ίσως να θέλει να πάει κάπου στο εξωτερικό… Γενικότερα δεν θέλουμε να βάζουμε εμπόδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα