Αν μεταφερθεί στην Ελλάδα η κόντρα Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι για τον κορωνοϊό, ζήτω που καήκαμε

Αυτά, δεν είναι καλά μαντάτα που φτάνουν από την Αγγλία. Η Έβερτον, γράφουν τα Μέσα στην Αγγλία, θα ζητήσει όλα τα στοιχεία για τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα το βράδι της Δευτέρας.

Όπως είναι γνωστό, η Σίτι ειδοποίησε την Premier League, ότι παρουσιάστηκαν πολλαπλά κρούσματα στους παίκτες της και πήρε το ΟΚ γι’ αναβολή. Η Έβερτον αμφισβητεί τα στοιχεία

Η ανακοίνωση:

«Η Έβερτον λυπάται για την αναβολή του αγώνα, τόσο για τους 2.000 οπαδούς που θα έδιναν το παρών, όσο και για όλους τους υποστηρικτές μας. Ενώ η Έβερτον βάζει πάντα σε προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, θα ζητήσουμε πλήρη αποκάλυψη όλων των πληροφοριών που παρείχε η Μάντσεστερ Σίτι προς την Premier League, ώστε ο σύλλογος να κατανοήσει ξεκάθαρα γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση».

Αν το σκηνικό αυτό μεταφερθεί και στην Ελλάδα, ζήτω που καήκαμε.

Μόνο αυτό μας έλειπε τώρα, όλα τα είχε το ποδόσφαιρό μας, αν αρχίσουμε και επιτηδευμένα να βγάζουμε παίκτες με τον ιό για ν’ αναβληθούν παιχνίδια, το μπάχαλο θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Λοβέρα βρέθηκε θετικός πριν από τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, τότε θα social media το είχαν χαρακτηρίσει ψέμα και το χλεύασαν.

Να θυμίσουμε ότι η κάθε ομάδα δεν υποχρεούται ν’ ανακοινώσεις τα ονόματα των παικτών που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, καθότι προσωπικό δεδομένο. Μπορούν, αν το επιθυμούν, να το κάνουν οι ίδιοι.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες έδωσαν τα ονόματα στην δημοσιότητα. Καμαρά, Χασάν, Τζολάκης Γιαννούλης κλπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα