«Αν το ήξερε ο ΠΑΟΚ δεν θα τον είχε πουλήσει»

Σχεδόν σίγουροι είναι στην Τουρκία ότι ο Δημήτρης Πέλκας δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε και θα πάρει μεταγραφή…

Η ‘’Fanatik’’ ισχυρίζεται πως ο παίκτης στην Κωνσταντινούπολη απελευθερώθηκε και τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα τον είχε πουλήσει αν δεν τέλειωνε το συμβόλαιό του σε ένα χρόνο.

Η τουρκική ιστοσελίδα περιγράφει ως εξής την παρουσία του Έλληνα διεθν΄ή :

«Ο Πέλκας είναι ίσως ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη συνεισφορά ανάμεσα στις πολλές μεταγραφές της Φενέρμπαχτσε. Δεν μιλάει στους διαιτητές, δεν προκαλεί ένταση και δεν παρεμβαίνει σε ό,τι συμβαίνει. Ξεκίνησε στα δεξιά της επίθεσης, συνεχίζει ως δεκάρι. Το πρόσωπό του είναι χαμογελαστό και θετικό. Δεν χαμογελάει φυσικά», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Στον αγώνα με την Κασίμπασα, στο πρώτο γκολ του Τιάμ αυτό που έκανε ήταν πολύ περισσότερο από μία ασίστ όταν πήδηξε ψηλά κερδίζοντας την μπάλα στον αέρα με κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Αλλά το κάνει, δεν είναι τεμπέλης.
Το γκολ που σκόραρε εναντίον της Αλάνια μπορεί να φαίνεται απλό. Αλλά είναι μεγάλη δουλειά να αγγίξει την μπάλα χωρίς να προετοιμάσεις τα πόδια του και χωρίς βία. Εάν καθυστερούσε 1 δευτερόλεπτο, η άμυνα θα είχε παρέμβει. Το ήξερε και αυτό.
Γνωρίζω ότι ο Πέλκας ακολουθείται έντονα στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που γνωρίζω από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δηλώνουν ότι έπαιζε στον ΠΑΟΚ υπό πολύ σοβαρή πίεση, αλλά χαλάρωσε στη Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε πρέπει να τον φροντίσει καλά.
Φαίνεται ότι δεν θα παραμείνει στο κλαμπ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Ίσως είναι πάρα πολύ νωρίς, αλλά αυτή η τάση μοιάζει με μια καλή οιωνός για μεταγραφή.
Ειλικρινά, ο ΠΑΟΚ πιθανότατα δεν θα τον είχε πουλήσει αν δεν είχε απομείνει 1 έτος στο συμβόλαιό του», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα