Ανακάλυψαν δυσαρέσκεια του Κυριάκου με την Πρόεδρο

Οργιάζουν τα γνωστά έντυπα που «λατρεύουν» τον Προκόπη Παυλόπουλο, που κάτι βρήκαν να πουν για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τα γνωστά έντυπα που «λατρεύουν» τον Προκόπη Παυλόπουλο ανακάλυψαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει απογοητευτεί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Και ο λόγος που ο κ. Μητσοτάκης έχει απογοητευθεί είναι που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μένει στο Προεδρικό Μέγαρο και όχι στο ιδιόκτητο σπίτι της στον Κεραμικό. Μάλιστα, φέρνουν ως παράδειγμα τον Πάκη που τα βράδια μετά τα δείπνα με τον Παπαγγελόπουλο, τον Κακλαμάνη, τον Αλογοσκούφη και κάποια άλλα φιλαράκια του (αυτά τα κατάπιαν δεν τα έγραψαν), πήγαινε στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό.

Μάλιστα, η φιλοπαυλουπουλική εφημερίδα κατηγορεί τη Σακελλαροπούλου ότι νομίζει ότι βρίσκεται σε κάποια βασιλική αυλή των Κάτω Χωρών. Και όλα αυτά τα χρεώνει στο Μαξίμου, οι οποίοι ουδόλως ασχολούνται.

Η αλήθεια είναι ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο μόνο τα Σαββατοκύριακα. Φυσικά, δεν γράφουν λέξη ότι λόγω κορωνοϊού το μισό προσωπικό της Προεδρίας δουλεύει από την οικία του. Και ανακάλυψαν ότι για τελευταία φορά έχει να συμβεί αυτό από την εποχή του Χρήστου Σαρτζετάκη. Αυτό, πάντως, που ξέχασαν οι φίλοι του Πάκη είναι ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μιλά απ’ ευθείας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και όταν δεν μπορεί ο πρωθυπουργός, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Με τους λοιπούς έχει τυπικές σχέσεις. Και για ποιο λόγο προχωρούν σε τέτοια δημοσιεύματα; Μα πολύ απλά, ο Πάκης δεν μπορεί να το χωνέψει ότι είναι τέως.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα