Ανακοίνωσε Μπένετ στο… μισό κόστος απ’ τον Κλάτενμπεργκ ο Μπαλτάκος

Η Super League 1 μπορεί να επιμένει σε… Κλάτενμπεργκ, αλλά η ΕΠΟ έδωσε τα κλειδιά της ΚΕΔ στον συμπατριώτη του Στέφεν Μπένετ και προχώρησε στη στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Στενοί συνεργάτες του νέου αρχιδιαιτητή, Στέφεν Μπένετ, θα είναι o Πορτογάλος Ζοάο Καπέλα ως VAR μάνατζερ και ο Αυστριακός Φριτζ Στούτσιλκ, ο οποίος θα είναι σύμβουλος παρατηρητών. Είναι 56 ετών, πρώην διεθνής διαιτητής, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2008 ήταν 4ος στο Ολυμπιακός – Τσέλσι 0-0 στο «Καραϊσκάκης» για τη φάση των 32 του Champions League, εμώ το 1997 είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Σπάρτακ Τρνάβα 5-3,

Αναλυτικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του Στέφεν Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχει ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

O πρόεδρος της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα