Ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ ετοιμάζει στην Κρήτη ο Κυριάκος

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που απασχολούν την Κρήτη είναι η ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ (Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης). Ένα έργο που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη του νησιού και θα κάνει ακόμη πιο ασφαλείς τις μεταφορές

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που απασχολούν την Κρήτη είναι η ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ (Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης). Ένα έργο που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη του νησιού και θα κάνει ακόμη πιο ασφαλείς τις μεταφορές.

Το συγκεκριμένο έργο έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στην ατζέντα του και ως Κρητικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι πηγές του Μαξίμου μάς αποκάλυψαν ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κρήτη και θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία του μεγάλου έργου του νησιού, εξαγγέλλοντας και τη χρηματοδότησή του από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επικοινωνίες, με τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Να τονιστεί ότι στο μεγάλο έργο του ΒΟΑΚ περιλαμβάνονται 40 γέφυρες, συνολικού μήκους 8,67 χιλιομέτρων, 15 βασικές σήραγγες συνολικού μήκους 14,5 χιλιομέτρων και 46 ανισόπεδοι κόμβοι. Τα περισσότερα τούνελ προβλέπεται να κατασκευαστούν στα λεγόμενα δύσκολα τμήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα