Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε εκδήλωση της Ν.Δ. με απειλές για τον Κουφοντίνα

Την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στις 15 Μαίου  ανέλαβε η οργάνωση «Αναρχικοί/ες με απειλές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Στην ανακοίνωση τους, σε γνωστή ιστοσελίδα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, εκφράζεται η αλληλεγγύη της οργάνωσης στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, και στο αίτημά του για άδεια από τις φυλακές.

Μάλιστα, απειλούν ότι αν δεν δοθεί άμεσα άδεια θα υπάρξουν συνέπειες.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές φθορές σε αυτοκίνητα βουλευτών της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου επιτεθήκαμε στην προεκλογική εκδήλωση-συγκέντρωση της ΝΔ στο κτήριο της Εθνικής Ασφακιστικής στην λεωφόρο Συγγρού. Αφού επιτεθήκαμε στην ομάδα ασφαλείας του κόμματος και του κτηρίου με δυναμίτες τρέποντας τους σε φυγή, καταφέραμε ζημιές σε αυτοκίνητα βουλευτών και μελών της Νέας Δημοκρατίας, σε ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκονταν σε απεργία πείνας διεκδικώντας την άδεια που δικαιούται.

Η εκδικητικότητα του κράτους και της ευρύτερης εξουσίας που αντιπροσωπεύεται κυρίως από την αμερικανική πρεσβεία, ΝΔ και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ενδεικτική του πόσο φοβούνται τόσο τον Κουφοντίνα όσο και το κίνημα αλληλεγγύης και αντίστασης που ξεδιπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν δοθεί άμεσα η άδεια οι συνέπειες θα είναι τεράστιες

Αναρχικοί/ες».

Διαβάστε επίσης