Αναληθής η αναφορά για ιδιωτική επίσκεψη Καλίν στην Ελλάδα

Δεν υπήρξε επίσκεψή του στην Ελλάδα, ούτε είναι προγραμματισμένη κάποια επίσκεψή του στο άμεσο μέλλον

Καμία «ιδιωτική επίσκεψη» του Ιμπραήμ Καλίν δεν υπήρξε στην Ελλάδα, ούτε αναμένεται να γίνει κάποια στο άμεσα μέλλον, διευκρινίζουν κυβερνητικές πηγές προς απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας περί «ιδιωτικής επίσκεψης» του Ιμπραήμ Καλίν στην Ελλάδα με τουριστικό πούλμαν, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως οι ελληνικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο των συνόρων, των πληροφοριών αλλά και τις διεθνείς σχέσεις διαψεύδουν την αναφορά ως αναληθή.

Δεν υπήρξε επίσκεψη του κυρίου Καλίν στην Ελλάδα, ούτε είναι προγραμματισμένη κάποια επίσκεψή του στο άμεσο μέλλον. Η Κυβέρνηση, όπως λένε οι πηγές, είναι διαθέσιμη στα μέσα ενημέρωσης για έγκαιρη διασταύρωση πληροφοριών και φημών.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιμπραήμ Καλίν αναλαμβάνει το τιμόνι της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών στη νέα κυβέρνηση Ερντογάν. Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας θα είναι ο αντικαταστάτης του Χακάν Φιντάν ο οποίος αφήνει τη θέση του προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εξωτερικών στη θέση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα