Ανάλυση: Κινδυνεύουν “βαριά ονόματα” (Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κούντε, Ρέτσος) στην λίστα των 24 του Μίτσελ

Κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Μίτσελ έδωσε το στίγμα του για όσα σκέφτεται και πρόκειται να αλλάξει, με πρώτο και κύριο το εύρος του ρόστερ. Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως ένα από τα βασικά πράγματα που συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, είναι πως για να δουλέψει όπως εκείνος θέλει, χρειάζεται 24 ποδοσφαιριστές συν τους τερματοφύλακες.

«Οσον αφορά για τους παίκτες, ο αριθμός είναι ένα πρόβλημα, είναι ένα μειονέκτημα και για τον προπονητή και για τους παίκτες. Γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες να μην έχουμε περισσότερους από 24 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω ότι θα γίνει», ανέφερε σχετικά ο Μίτσελ.

Όπως είπε και ο ίδιος, δεν είναι εύκολο, αλλά θα γίνει. Για το καλό της ομάδας αλλά και των ίδιων των ποδοσφαιριστών, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά στο Ρέντη.

Και πάμε να βγάλουμε τους 24 που θα μείνουν: όπως βλέπετε στην σχετική λίστα, ν εξαιρέσουμε τους τερματοφύλακες, τουλάχιστον ένα μεγάλο όνομα θα πρέπει να μείνει απ έξω. Ποιος θα είναι;

Αμυντικούς ο Ολυμπιακός έχει 8: Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα (Ρέτσος, Λάιτνερ, Κούτρης, Λαλά, Ανδρούτσος). Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον εύκολα. Σε παρένθεση είναι οι υπό αναχώρηση. Θα είναι μέσα τους κι ο Ρέτσος που έμεινε ελεύθερος από την Βερόνα και υπέγραψε; Αν, όμως, ο Μαρσέλο προορίζεται για την μεσαία γραμμή, ο Ρέτσος είναι απαραίτητος.

Όσο αφορά στους μεσοαμυντικούς και μεσοεπιθετικούς, οι σίγουροι είναι 10-: Σαμασέκου, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ιν Μπέομ Χουάνγκ, Χάμες, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μπόουλερ, Μασούρας (Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Κεϊτά, Βρουσάι, Ντε Λα Φουέντε ). Οι σε παρένθεση δεν πρέπει να αισθάνονται ωραία. Ανάμεσα σ’ αυτούς θα είναι ο Κούντε; Ή, μήπως ο Μπόουλερ; Σαμασέκου, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Χουάνγκ, μένουν χωρίς συζήτηση. Μεσοεπιθετικοί ποιοι θα είναι; Ο Φορτούνης θα είναι; Ο Χάμες με τον Μπιέλ και τον Μασούρα, δεν βγαίνουν. Ο Βαλμπουενά βγαίνει εκτός λίστας; Σπαζοκεφαλιές ου Μίτσελ

Για την επίθεση, είναι μάλλον καθαρά τα πράγματα: Ελ Αραμπί, Ουί Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού σίγουροι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά προς αναζήτηση ομάδας. Αυτό λέει η λογική. Ωστόσο, ο Αμπουμπακάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πλάγιος. Μπορεί να τον θέλει εκεί ο Μίτσελ. Σ’ αυτήν ην περίπτωση για να συμπληρωθεί ο αριθμός 24, θα πρέπει να κόψει έναν χαφ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα