Ανανεώνει το συμβόλαιο του Αστόρι η Φιορεντίνα!

Μεγαλείο από τη Φιορεντίνα. Η διοίκησή της προχώρησε στην  ανανέωση του συμβολαίου του Ντάβιντε Αστόρι προσφέροντας τα χρήματα στην οικογένειά του!

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου ο παίκτης επρόκειτο τη Δευτέρα (5/3) να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο για να ολοκληρώσει την καριέρα του και παρά τον χαμό του, η απόφαση παραμένει σε ισχύ. Τα έσοδα θα δοθούν στη σύζυγο και την δύο ετών κόρη του.

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ της Ιταλίας αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας του Ούντινε διέταξε να ερευνηθεί η υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από το αποτέλεσμα της νεκροψίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για «θάνατο από φυσικά αίτια, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς». Επίσης θα εξεταστεί και η πιθανότητα κατανάλωσης κάποιων ουσιών από πλευράς του 31χρονου, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ο φάκελος άνοιξε και η έρευνα θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Περισσότερα στοιχεία θα έχουμε στη διάθεσή μας μετά τη νεκροψία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Εισαγγελείας του Ούντινε, Αντόνιο ντε Νικολό, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αυτή η διαδικασία πρέπει να τηρηθεί για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα