Αναπλάσεις και συντηρήσεις πρασίνου στις γειτονιές του Πειραιά

Η διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου ξεκίνησε τα έργα από τον Σεπτέμβριο

Την αισθητική βελτίωση των χώρων πρασίνου στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά έχουν ως στόχο, οι εκτεταμένες αναπλάσεις που πραγματοποιεί η διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, όλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις υλοποιούνται για «να ομορφύνουμε τον Πειραιά, προσφέροντας στους δημότες μας «ανάσες» πρασίνου».

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά της πόλης, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθειά τους, καθώς -όπως ανέφερε- ο τομέας Πρασίνου διαθέτει ελάχιστο έμψυχο δυναμικό. Στη συνέχεια σημείωσε, πως η συμβολή των πολιτών προκειμένου να διατηρηθούν οι χώροι πρασίνου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είναι σημαντική, υπογραμμίζοντας: «Εύχομαι οι πολίτες να σεβαστούν και να προστατεύσουν τους κοινόχρηστους χώρους και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα βανδαλισμού, στα οποία έχουμε γίνει μάρτυρες τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε επίσης