Άναψαν φωτιές την Εθνική οδό οι αγρότες

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις

Φωτιές άναψαν επί της Εθνικής Οδού στον κόμβο Μεγανίτη οι συγκεντρωμένοι αγρότες οι οποίοι κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους από τις 5 το απόγευμα.

Η τεράστια φλόγα, όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες, έφερε πυκνό μαύρο καπνό που κάλυψε την περιοχή.

Όπως έγραψε νωρίτερα το pelop.gr έγραψε οι αγρότες της Αιγιάλειας στοχεύουν στο στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση για περαιτέρω ελαφρύνσεις στα κόστη παραγωγής τους.

Νωρίτερα, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου συγκεντρώθηκε στο Νοσοκομείο και κατευθύνθηκε προς την «Ολυμπία Οδό» και συγκεκριμένα στον Κόμβο Μεγανίτη, τον οποίον και αποφάσισαν να «κλείσουν».

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η παλαιά εθνική οδός Πατρών – Αθηνών. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος Γιάννης Μποδιώτης, ο αποκλεισμός αυτός μπορεί να είναι ολιγόωρος αλλά και «μόνιμος».

Όπως σημείωσε στο pelop.gr οι αγρότες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση είναι πολλοί ενώ συνεχώς προσέρχονται και άλλοι. Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στο μπλόκο του Αιγίου αλλά και τους κατοίκους του Αιγίου να τους συμπαρασταθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες του Αιγίου αποφάσισαν να μην ανοίξουν την παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών το μεσημέρι.

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν τόσο ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, όσο και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Παράλληλα, η Αστυνομία έκλεισε την πρόσβαση στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα