Αναρχικοί τα «έσπασαν» για τον Κουφοντίνα

“Ντου” στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης, στην πλατεία Κάνιγγος έκανε το πρωί της Δευτέρας ομάδα αναρχικών όπου τα “εσπασαν” για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Oι αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο ισόγειο, φώναζαν συνθήματα για να δοθεί άδεια στον καταδικασμένο σε πολλάκις ισόβια  αρχιτρομοκράτη της 17Νοέμβρη, έσπασαν ένα μηχάνημα ATM, πέταξαν φυλλάδια και αποχώρησαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Tα τρικάκια που πέταξαν έγραφα: «Άμεση χορήγηση άδειας – άμεση κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Νίκη στην απεργία πείνας από 30/5 του πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφoντίνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται το γραφείο του υφυπουργού αρμόδιου για τις επενδύσεις, Στέργιου Πιτσιόρλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο  έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει αιτηθεί νέα, τρίτη κατά σειρά άδεια, από τη φυλακή, άλλα το αίτημά του δεν έχει γίνει δεκτό από το τριμελές συμβούλιο αποφυλακίσεων.

Μεγάλες οι ευθύνες Τόσκα για το κράτος Ανομίας 

Οι ευθύνες φυσικά του Νίκου Τόσκα για το Κράτος Ανομίας είναι μεγάλες. Tο κράτος αδρανεί, μπροστά στο μπαράζ της βίας που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με την εγκληματικότητα διαρκώς να αυξάνεται και με τη κυβέρνηση να  καλύπτει πλήρως τον  αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας μάλιστα ότι είναι και επιτυχημένος στο έργο του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει αφαιρέσει ζωές αθώων ανθρώπων, έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες που έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Νίκος Τόσκας φέρνουν βαρύτατες ευθύνες αφού “κλείνουν το μάτι”  και επιδεικνύουν  σκανδαλώδη ανοχή σε ομάδες που ασκούν βία και τρομοκρατία.

 

 

Διαβάστε επίσης