Αναστασιάδης: «Μπορούσαμε να ησυχάσουμε πιο γρήγορα» (video)

Ικανοποιημένος με την απόδοση και το αποτέλεσμα της Εθνικής, παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε η «γαλανόλευκη» να τελειώσει πιο γρήγορα τον αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά «μπορούσαμε να ησυχάσουμε πιο γρήγορα». Και επισημοποίησε πως ο Μήτρογλου, λόγω του τραυματισμού, δεν θα είναι στον αγώνα με τη Βοσνία.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα του Open, ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό ματς. Σίγουρα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα και καλύτερα κάποιες φάσεις για να έχουμε ένα ακόμη πιο ήσυχο απόγευμα, όμως γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά από τη διάθεση και τον τρόπο που αγωνίστηκαν τα παιδιά».

Για τον τραυματισμό του Μήτρογλου: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Κώστας μαζί μας με τη Βοσνία, πρέπει να καλέσουμε ένα ακόμη παιδί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Να του ευχηθώ καλή ανάρρωση.

Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για το επόμενο ματς και να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό. Πρέπει να κάτσουμε να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Τι είπε στους παίκτες πριν το ματς: «Έχουμε πει πολλά πράγματα με τα παιδιά και στόχος είναι να μπουν μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα και μετά ότι θέλει ο Θεός. Ευχαριστούμε τον Θεό που δεν έχουμε άλλα προβλήματα εκτός του Μήτρογλου και μπορούμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

 

 

LIVE Streaming η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη

Καλησπέρα Euro 2020 με νίκη «είπε» η Εθνική (videos)

Διαβάστε επίσης