Αναστασίου: «Η ομάδα να παραμείνει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα» (video)

Από χθες (24/5) ήταν γνωστό πως ο Ατρόμητος θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική χρονιά με την τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Αναστασίου. Σήμερα η «κυανόλευκη» εταιρία δημοσιοποίησε βίντεο από την υπογραφή των συμβολαίων και την πρώτη τοποθέτηση του νέου της προπονητή.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και τους φιλάθλους και εξέφρασε την προσδοκία «να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα».

Συγκεκριμένα, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο Ατρόμητος στο Facebook, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα, υπογράφοντας το συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρομήτου. Μια ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια βήματα σταθερά προς την κορυφή. Και νομίζω ότι σ’ αυτό το κομμάτι παίζει ρόλο η διοίκηση, που υπάρχει πάντα κοντά στην ομάδα. Αυτό τουλάχιστον εισέπραξα από τα πρώτα ραντεβού.

Οι παίκτες, οι προπονητές. Αλλά το κυριότερο που θα ήθελα να πω, βλέποντας τα παιχνίδια της ομάδας το τελευταίο διάστημα, είδα τη δύναμη που δίνει ο κόσμος σε αυτή την ομάδα. Και ευελπιστώ την καινούργια χρονιά, έχοντας τη βοήθεια και τη στήριξή τους, να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα».

Διαβάστε επίσης