Αναστολή πλειστηριασμών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Θα υπάρξει σχετική πρόταση με διάταξη που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Η συζήτηση στη βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία δεν έβγαλε μόνο πολιτικές κόντρες αλλά και ειδήσεις αφού στην τριτολογία του ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την αναστολή των πλειστηριασμών και την οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλέστηκε την ορθότητα της πρότασης του αρχηγού της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου για τους πλειστηριασμούς και δήλωσε από το βήμα του κοινοβουλίου ότι «θα υπάρξει σχετική πρόταση με διάταξη που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Σε ό,τι αφορά την οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα, ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβλερης θα εξειδικεύσει το πώς και το πότε ακριβώς θα έρθει η στήριξη διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση «θα σταθεί όπως το έχει κανει μέχρι σήμερα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη».
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα γίνουν «έξυπνα και στοχευμένα έξυπνα τεστ σε μαθητές για να δούμε αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τα σχολεία στο τέλος του μήνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα